Bestellen van artikelen

Bij Drogisterij.net bestelt u eenvoudig en snel in een aantal gemakkelijke stappen.

Stap 1: Producten toevoegen aan de winkelmand

Als u het juiste product heeft gevonden klikt u op de paarse knop: 'Voeg toe aan winkelmand'

Bestellen van artikelen

Stap 2: Winkelmand

U ziet nu een overzicht van alle producten die zich in de winkelmand bevinden. In dit scherm kunt u het aantal wijzigen, een product uit de winkelmand verwijderen en aangeven of u het product wilt laten inpakken in cadeaupapier.

Om uw bestelling verder af te ronden klikt u op: 'Bestelling afronden'.

Als u nog een product wilt toevoegen klik dan onderaan het scherm op: 'Verder winkelen'.

De andere producten blijven in de winkelmand zitten terwijl u rondkijkt in de winkel.

Winkelmand

Stap 3: Kiezen van klantsoort

Als u al eerder heeft besteld kunt u uw e-mail adres en wachtwoord invullen bij: 'Vaste klant'.

Als u nog niet eerder heeft besteld en wil profiteren van voordelen die u als vaste klant heeft, adviseren wij u te kiezen voor: 'Nieuwe vaste klant'.

Wilt u bestellen zonder te registreren, dan kiest u voor: 'Nieuwe klant'.

Klantsoort

Stap 4: Invullen van uw adresgegevens

Vul nu uw adresgegevens in, kies een bezorgmethode.

Klik daarna onder in het scherm op: 'Bestelling afronden' om verder te gaan

Adres gegevens

Stap 5: Betalen

Kies nu de gewenste betaalwijze en klik op de paarse knop: 'Bestelling afronden'

Betalen

Stap 6: Afronden

Na het betalen van de order ziet u nu een overzicht van uw bestelling.

Om uw bestelling definitief te maken klikt u op de paarse knop: 'Bestel nu'

Alle prijzen zoals vermeld op de website zijn inclusief BTW

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen