Veilig betalen

Drogisterij.net zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verstuurd door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem voor internet, om uw gegevens te beschermen. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen, worden alle gegevens - inclusief naam, adres en uw bank- of creditcardgegevens - gecodeerd verstuurd via een beveiligde server. Zodoende zijn alle bank-, creditcard- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem.

U herkent de beveiling door het slotje wat (vaak) rechts onderin de browser verschijnt.
Thuiswinkel waarborg

Drogisterij.net is marktleider op het gebied van de drogisterijverkoop op internet en is actief lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Bij deze organisatie zijn 10.000 bedrijven in Nederland aangesloten.

Het Thuiswinkel Waarborg is HET Nederlandse keurmerk voor bedrijven die producten en/of diensten verkopen via internet, catalogi, post en andere verkoopkanalen op afstand. Alle leden van Thuiswinkel.org zijn te herkennen aan het keurmerk. Als consument kunt u ervan op aan dat deze bedrijven de Algemene Voorwaarden Thuiswinkelen en de gedragsregels van de vereniging onderschrijven, dat ze zich houden aan en aanspreekbaar zijn op naleven van de relevante wet- en regelgeving.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen